Events page

Evenimente viitoare

20

ianuarie

2018

Toate drumurile duc la Bucuresti

  • Place Bucuresti, Piata Universitatii
  • Time 18.00

Sâmbătă, 20 ianuarie, încurajăm lumea din întreaga țară să se alature protestelor din București. Nu este nevoie să iesim de multe ori în stradă. Este nevoie să ieșim mulți, o dată. Propunem un marș Piața Universitatii - Piața Unirii - Fântâni - Parlament, cu vizite la instituțiile confiscate de către majoritatea parlamentară (Avocatul Poporului, CCR, CNA)

20

ianuarie

2018

Coloane catre Bucuresti

  • Place Oradea - Bucuresti
  • Time 7.00 - 18.00

Proiectul "Coloane către Bucureşti" are ca scop un marş motorizat spre capitală pe data de 20.01.2018 - pe traseul şi cu oraşele de staţionare unde facem joncţiunea cu coloanele formate în localităţile respective. Persoană de contact: Vasile Dumitriu - tel.: 0742 - 008.496.

20

ianuarie

2018

Bucuresti e acolo unde esti

  • Place Oradea, Piata Unirii
  • Time 18.00

Îți vine să urli când vezi că unii încearcă să facă din justiție opusul dreptății, dar nu poți să mergi la București în 20 ianuarie? Ieși la protest în orașul tău! În locul ăla în care, în februarie anul trecut, ai crezut că ai văzut cea mai frumoasă Românie posibilă și, odată cu ea, cea mai bună versiune a ta. Nu te teme, nu vei fi singur. Și alții au ars în acel miez de iarnă... A, nu ai ieșit anul trecut, dar acum ai vrea s-o fi făcut, poate nu ajungeam unde am ajuns... Ieși acum, până se mai poate schimba ceva! Știu, vrei să spui că nu e același lucru să protestezi în orașul tău - neauzit, inutil, fără ecou - sau în București, unde... Iartă-mă că te întrerup, trebuie să știi ceva: în 20 ianuarie, orașul tău nu mai e orașul pe care îl știai, iar București nu mai e capitala pe care, poate, nici n-o știai. În 20 ianuarie, București e acolo unde ești!