Coloane catre Bucuresti 2.0

Curaj, este momentul ca noi toți să fim împreună, este al 12 lea ceas al democrației, un moment în care nu mai putem sta deoparte.
Justiția este sub asediu de mai bine de un an, cabinetul personal al lui Dragnea, Dăncilă, uită sa arboreze și steagul UE în poza de grup, zi de zi se întâmplă nasoale…
De mai bine de 28 de ani, niște angajați, care ar fi trebuit să servească cu onoare și demintate poporul român, îl umilesc, îl fură, îl desființează.
Fraților, vom trece din nou Carpații, pentru a fi alaturi de voi, la București, pentru a ne salva țara.
Venim așadar printr-un marș motorizat, așa cum am mai venit pe 20 ianuarie, de la Oradea, Arad, Timișoara, Cluj, Alba, Sebeș, Sibiu, Pitești.
De la Oradea vom pleca luni, 05 martie la ora 8. Toți cei care vor să se alature marșului nostru sunt rugați să soseacă la Pitești (kilometrul 110) marți 06 martie, dimineața, pâna la ora 8. De aici, unde ni se vor alatura piteștenii, vom pleca într-un numar mare la Palatul Parlamentului pentru a sprijini justiția și statul de drept, cerând demisia lui Tudorel Toader, Liviu Dragnea și CP Tăriceanu.
Vom întâmpina apoi ,Ștafeta Steagului UE în Piața Universitații la ora 17, de unde vom porni într-un nou marș spre Parlament pentru a transmite un semnal clar de apartenență a noatră la spațiul euro-atlantic.
Coloane către București este o acțiune concepută ca un protest în sine, prin care îndemnăm la unitatea poporului pentru a apăra valorile UE, valori încalcate flagrant și în mod repetat de catre monstruoasa coaliție PSD-ALDE.
Suntem în Europa și vrem să rămânem acolo pentru totdeauna!
Bucureșteni, ardelenii așa cum au promis la ultimul protest din 20 ianuarie, vor fi alaturi de voi! Veniți si faceți ca efortul nostru să nu fie în zadar. Fără voi, toata truda noastră este în van, toate eforturile noastre sunt inutile.
Doar uniți, hotărâți și curajoși vom reuși!
Susținem orice formă de protest pașnic și declarăm de pe acum că ne delimităm de orice fel de acțiuni violente și care contravin legii și a domniei acesteia, cât și a statului de drept.
Pentru detalii vă stăm la dispoziție pe adresa de e-mail vasile.dumitriu@oradeacivica.ro sau pe pagina noastră de facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *